NY BLOGG

GrinigGammalGubbe har fått vila. Här hittar du den nya bloggen Glad och Bitter

Kom ihåg att bokmärka den nya bloggen när du läst ;-)




03 mars 2012

Säsongspremiär


Ja, Djurgårn har redan spelat en serie försäsongsmatcher, men för mig - oss - var det årspremiär för fotboll på plats, i dag på Stadshagen.
Så länge solen flödade på över läktaren var det inte bara roligt att vara på fotboll, det var riktigt skönt också.

Den sista halvtimmen gled läktaren allt mer in i skuggan, och det är ju dessutom något som gör att man nästan alltid fryser den sista kvarten-tjugo minuterna av en fotbollsmatch, något om att man då har suttit (eller som i dag stått) stilla lite för länge.

Man kan inte riktigt säga att spelet värmde, även om resultatet gladde, därtill var matchen ändå alltför mycket präglad av försäsongstrevande och det hyfsat namnkunniga motståndet, Vålerenga från Oslo, lite för dåligt.

Men fyra mål framåt, några av dem ganska vackra, och inget bakåt, några positiva besked från ett par viktiga spelare - och en stund i den begynnande vårsolen, det tar vi med oss.

Att det sedan var några jubelidioter i ett stökigt öligt tonårskillgäng som drog iväg knallskott just där vi stod sabbade lite av upplevelsen, men de fick snabbt höra att det inte uppskattades av övrig publik. Och dröp av.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar